Ad Hoc CMS

Upravljajte na svoj način  

 

Custom CMS je sistem koji se razvija prema vašim potrebama

Sa Ad Hoc CMS-om dobijate odličan sistem za upravljanje sadržajem, kojeg odlikuje pre svega flekisbilnost. CMS je integrisani skup alata i strategija za razvoj i isporuku sadržaja svih vrsta, putem Interneta. „Sadržaj“ je širok pojam, koji uključuje sve vrste informativnog materijala na web-u i koji se mogu pronaći u pretragama i deliti na društvenim mrežama, uključujući dokumente, slike, video i audio.


Zašto bi se neko odlučio na prilagođeni CMS?

Da biste pronašli najpovoljniji CMS za svoj projekat i iskoristili njegove karakteristike na najbolji mogući način, potrebno je jasno razumevanje elemenata i cilja vašeg web projekta. Osnovni zadatak Ad Hoc CMS-a je da vam pruži platformu na kojoj imate slobodu da radite i upravljate sadržajem na svoj način i da, uz našu pomoć, rešavate i kompleksnije stvari koje su sastavni deo svakog projekta.

Budući da svi imamo različite potrebe, Ad Hoc CMS vam omogućava da stvorite jedinstven prostor u svom digitalnom svetu!

Prilagodljivost

Možete da računate na domen i hosting za vaš web sajt.

Sigurnost

Moderan izgled na svim mobilnim uređajima.

Skalabilnost

SEO tehnike koje će vam pomoći da se što bolje pozicionirate na Google-u.

Optimizacija

Sigurna komunikacija sa vašim posetiocima/kljentima.

Životni vek

Povezivanje web sajta sa društvenim mrežama, Kupindom i dr.

User friendly

Praćenje poseta u realnom vremenu i izveštavanje, s ciljem da se dođe do prave poslovne strategije.

Mi gradimo Ad Hoc CMS oko vaših poslovnih procesa

Imate jedinstven tok poslovnih procesa i potrebni su vam alati bazirani na vašem poslovnom modelu, a ne obrnuto, da kreirate poslovne procese bazirane na postavljenom CMS-u.


Odoo • A picture with a caption

Gde se na skali nalazi prilagodljiv Ad Hoc CMS?


Na jednoj strani su jeftina open source rešenja, a na drugoj vrlo skupa enterprise rešenja. Negde između, takođe postoje kompleksni problemi, kao i dobre poslovne ideje, ali njihovo rešavanje ne mora da košta čitavo bogatsvo i upravo tu smo našli prostor za Ad Hoc CMS prilagodljivo rešenje.

Join us and make your company a better place.

Prednosti prilagođenog Ad Hoc CMS sistema leže upravo u tome, jer ako se pažljivo projektuje, ovakvo rešenje može da preraste u bazični informacioni sistem vašeg preduzeća kroz integraciju sa:

  • postojećim poslovnim i računovodstvenim programima,

  • društvenim mrežama,

  • direktnu interakciju sa klijentima i kupcima ili

  • razvoj dodatnih (web, desktop i mobilnih) aplikacija oko najznačajnih poslovnih procesa.

Ad Hoc CMS

Custom CMS nije preporučlljiv za bazične i jednostavne web sajtove. Ako ste tek u osnvanju ili razrađujete mali biznis, ne bih vam olako savetovali custom CMS. U stvari, treba biti oprezan, jer bi za plaćanje prilagođenog CMS-a dobili i više nego što koristite. 

Ko su korisnici Custo CMS-a?

Najčešći korisnici custom CMS-a su oni koji su susreli u svom poslu sa nebrojenim problemima open sorce platformi ili firme koje su prevazišle te postojeće sisteme. Custom CMS se odnosi na web sajtove viskoh preformansi 

 

Napredne funkcije

Izgradnja složenijih web sajtova, sa visokim performansama, zahteva više posla od uobičajenog web sajta: Sistem razvijen prema potrebama korisnika – spreman da ispuni složene zahteve i najzahtevnijih klijenata.

Ad Hoc CMS

Imate jedinstven tok poslovnih procesa i potrebni su vam alati bazirani na vašem poslovnom modelu. Pokrenite web sajt na Ad Hoc CMS platformi i