nopCommerce - Budućnost Internet prodaje

nopCommerce je univerzalna ecommerce platforma koja odgovara potrebama malih i velikih preduzeća širom sveta, bilo da je u pitanju roba ili digitalne usluge. nopCommerce je dobro struktuirano rešenje, koje na najbolji mogući način kombinuje karakteristike otvorenog koda i komercijalnog softvera.

Platforma ima sve što je potrebno da biste započeli i razvili svoju Internet prodavnicu.

Sad već preko 50.000 korisnika nopCommerce softvera
Pokreni prodaju, budi u trendu

Pravo rešenje za Internet prodavnicu. Poseduje sve što je potrebno za Online prodaju. Lako se koristi i jedinstveno za one koji su prerasli postojeće sisteme.

nopCommerce - logo

MOBILE FRIENDLY

nopCommerce se prilagođava svim mobilnim uređajima, sa upečatljivim, modernim i grafički prijatnim prikazom web stranica. Jednostavno za rukovanje i vlasnike da odmah isporuče relevantne ponude, promocije i proizvode.

Mobile friendly

MULTI-STORE

Vaši prodavci mogu uživati u namenskom administrativnom panelu koji ne ometaju jedni druge. Podrška u više prodavnica omogućava vam upravljanje dve i više mrežnih prodavnica sa različitim URL-ovima pomoću jedne administracione table.

Multi-store

CHECKOUT

Lako i efikasno odjavljivanje ključno je za dobru prodavnicu. nopCommerce nudi razne opcije za naplatu: odjavljivanje na jednoj stranici, anonimno plaćanje, dodavanje atributa za naplatu i još mnogo toga.

Checkout

MARKETING

Popusti, poklon bonovi, rejting proizvoda i kritike su obavezne opcije za uspešnu internet prodavnicu. nopCommerce nudi mnoštvo marketinških alata za automatizaciju pomenutih opcija, kao i za marketing sadržaja.

Marketing

nopCommerce

nopCommerce

Korisničko iskustvo

Dobro struktuirane stranice proizvoda koje će zadovoljiti sva očekivanja vaših klijenata.

Aplikacije

SEO

Naš alat za SEO pomaže vam da postignete što bolji Google Rank, što znači i više organskih poseta do vaše prodavnice.

Ad Hoc Software

Multi-vendor podrška

Multi-vendor podrška vam omogućava da prodajete online bez zaliha i obrade porudžbina - ovo se popularno naziva dropshipping.

nopCommerce

Atributi proizvoda

Kreirajte onoliko atributa koliko vam je potrebno, kao što su veličina i boja - svaki sa sopstvenom šifrom, cenom, zalihom...

Pokrenite modernu nopCommerce Internet prodavnicu

Neverovatna fleksibilnost i kontrola