AD HOC SOFTWARE
Dobro došli

Pre nego što krenete da razmišljate o nama i našoj ponudi ili saradnji, upoznajte naš kreativni tim, željnog izazova, znanja & inovacija.

O NAMA

Naš tim u Ad Hoc Softwre-u želi da demistifikuje, osvetli i dokaže, da razvijanje strategije, projektovanje, programiranje, Conetent marketing, ali i online marketing uopšte, zaista služe svojoj svrsi, odnosno vama i vašem poslovanju.

NAš početak

Naša priča počinje pre više od decenije, kroz iskustvo sticano u implementaciji poslovnih informacionih sistema, pružanju podrške korisnicima, projektovanju, programiranju i integraciji raznih sistema i platformi. Napokon, 2012. godine ova priča dobija i svoj naslov: Ad Hoc Software.

 

Ad Hoc Software

MISIJA

Od osnivanja 2012. godine, obavezali smo se da ćemo biti beskompromisni i posvećeni, kada je kvalitet rada u pitanju. Delimo želju i posvećenost naših klijenata, u pogledu poslovanja, i obećavamo da ćemo vas potpuno spremno voditi kroz naš sistem, u nameri da vaše poslovanje prikažemo, razvijamo i promovišemo na najbolji mogući način.

VIZIJA

Postoji nauka, ali i veština kada govorimo o razvoju online poslovanja, koja se stiče dugogodišnjim radom i iskustvom. Upravo nas je to i dovelo na nivo da u poslu kombinujemo sofisticirani dizajn & pažljivo osmišljavanje i sprovođenje softverskih, marketinških i prodajnih strategija, koji su orijentisani ka konverzijama. Cilj je da vama, ali i vašim klijentima / kupcima pružimo posebno iskustvo.

„Zajedno sa vama postajemo jedan tim, usredsređen na rešavanje vaših problema, razvijanju strategija i realizovanju nekih novih ideja koji će pospešiti vaše poslovanje!“

 
Ad Hoc Software - Novi Sad

SOFTVER "PO MERI "

Ad Hoc Software u svom radu koristi najnovije tehnologije koje su dokazane i praktične. Naša misija, od samog starta, počiva na ideji da sve manuelne, dosadne i ponavljajuće procese treba da obavlja računar. Često smo u svom poslu sretali apsurd da korisnici poseduju moćan informacioni sistem, ali ipak znatan deo posla rade ručno. Za ovo postoji veliki broj različitih razloga, ali jedan od najčešćih je cena prilagođavanja softvera korisniku.

Upravo zbog toga smo se posvetili izradi SOFTVERA PO MERI, ali i po razumnoj ceni.

Naš osnovni cilj je da isporučimo softverska rešenja, koja zaista funkcionišu za naše klijente čineći njihov posao lakšim i profitabilnijim!

Web Dizajn

77%

Razvoj aplikacija

82%

Digitalni marketing

68%

Šta drugi kažu o nama?

Bio nam je potreban neko ko nam odgovara po načinu rada, razmišljanju i fleksibilnosti, i naravno iskustvu i pronašli smo vas. Značilo nam je to što ste otvoreni za brainstorming, imate razumevanja i to što ste kreativni i voljni da razmatrate detalje sa nama. Odmah smo prepoznali vašu posvećenost i brigu o detaljima.
Aleksandra Milošević
Om Made d.o.o.
Učini ste jednu veliku stvar, ulili ste mi nadu u nešto što se činilo izgubljenim. Zahvaljujći vama vidim da ipak postoje ljudi spremni da podele svoje znanje, u mnogo većoj meri od onoga što je bilo u našem opisu poslovne saradnje. To je gest profesionalaca. Hvala vam na tome.
Srđan M.
Marketing menadžer / MD
Profesionalni i odgovorni. Tim sa kojim se lako i lepo sarađuje. Prezadovoljna, preporuka svima koji traže ozbiljan i posvećen tim ljudi. Rado nastavljam saradnju sa vama.
Diva dance - testemonijal
Ljiljana Kozarev
Diva Dance

Tehnologije i alati koje koristimo u razvoju naših rešenja