Ad Hoc Software

Naša priča počinje pre više od decenije, kroz iskustvo sticano u implementaciji poslovnih informacionih sistema, pružanju podrške korisnicima, projektovanju, programiranju i integraciji raznih sistema i platformi. Napokon, 2012. godine ova priča dobija i svoj naslov: Ad Hoc Software.

Ad Hoc Software je firma u potpunosti posvećena vama, vašim problemima i poboljšanju kvaliteta vašeg poslovanja!

Zajedno sa vama postajemo jedan tim, usredsređen na rešavanje vaših problema, razvijanju strategija i realizovanju nekih novih ideja koji će pospešiti vaše poslovanje!

Ukoliko se odlučite za Ad Hoc Software:

  • na raspolaganju vam je iskusan i kreativan tim posvećen svom poslu
  • nudimo vam pouzdana rešenja dokazana u praksi
  • svakom projektu pristupamo odgovorno i s velikim entuzijazmom
  • možemo da se pohvalimo dugotrajnom saradnjom sa našim klijentima

Naša specijalnost

Ovo su primarne delatnost kojima se bavi naša firma. Osim toga, naš tim se uspešno nosi i sa svim izazovima u planiranju i projektovanju informacionih sistema, dizajnu, implementaciji, testiranju, održavanju i pružanju tehničke podrške.

Ad Hoc Software u svom radu koristi najnovije tehnologije koje su dokazane i praktične. Naša misija, od samog starta, počiva na ideji da sve manuelne, dosadne i ponavljajuće procese treba da obavlja računar.

Često smo u svom poslu sretali apsurd da korisnici poseduju moćan informacioni sistem, ali ipak znatan deo posla rade ručno. Za ovo postoji veliki broj različitih razloga, ali jedan od najčešćih je cena prilagođavanja softvera korisniku.

Upravo zbog toga smo se posvetili izradi SOFTVERA PO MERI, ali i po razumnoj ceni.

Naš osnovni cilj je da isporučimo softverska rešenja, koja zaista funkcionišu za naše klijente čineći njihov posao lakšim i profitabilnijim!

Ako odlučite da sarađujete sa nama i ukažete nam poverenje, odgovorićemo vam kreativnim idejama i stavićemo vam na raspolaganje naš celokupan potencijal. Bićemo istrajni u našem radu i trudićemo se da uvek budemo na visini zadatka.

Uverite se i sami – Ad Hoc Software!

Tehnologije i alati koje koristimo u razvoju naših rešenja