Ad Hoc Software

Better is possible

"Nije vam potrebna genijalnost, već trud i rad. Potreban je jasan cilj i domišljatost, ali iznad svega, potrebna je volja da se proba. "

Atul Gawande

O nama

Naš tim u Ad Hoc Software-u želi da demistifikuje, osvetli i dokaže, da planiranje, razvijanje, projektovanje, zaista služe svojoj svrsi, odnosno vama i vašem poslovanju.


Odoo • Image and Text

Naš početak

Naša priča počinje pre više od decenije, kroz iskustvo sticano u implementaciji poslovnih informacionih sistema, pružanju podrške korisnicima, projektovanju, programiranju i integraciji raznih sistema i platformi. Napokon, 2012. godine ova priča dobija i svoj naslov: Ad Hoc Software.


Misija

Od osnivanja 2012. godine, obavezali smo se da ćemo biti beskompromisni i posvećeni, kada je kvalitet rada u pitanju. 

Delimo želju i posvećenost naših klijenata, u pogledu poslovanja i obećavamo da ćemo vas potpuno spremno voditi kroz naš sistem, u nameri da vaše poslovanje prikažemo, razvijamo i promovišemo na najbolji mogući način.  

Odoo • Image and Text

Web dizajn

Open source, HTML5, CSS ili prilagođena rešenja za vaše poslovanje, u skladu sa trendovima.

eCommerce

Ecommerce rešenja za sve vrste poslovanja, od manjih firmi, do kompleksnijih sistema prodaje.

Razvoj

Efikasnije upravljanje poslovanjem, kroz integrisane aplikacije.

SOFTVER PO MERI

Ad Hoc Software u svom radu koristi najnovije tehnologije koje su dokazane i praktične. Naša misija, od samog starta, počiva na ideji da sve manuelne, dosadne i ponavljajuće procese treba da obavlja računar. Često smo u svom poslu sretali apsurd da korisnici poseduju moćan informacioni sistem, ali ipak znatan deo posla rade ručno. Za ovo postoji veliki broj različitih razloga, ali jedan od najčešćih je cena prilagođavanja softvera korisniku.

Upravo zbog toga smo se posvetili izradi SOFTVERA PO MERI, ali i po razumnoj ceni.

Naš osnovni cilj je da isporučimo softverska rešenja, koja zaista funkcionišu za naše klijente čineći njihov posao lakšim i profitabilnijim!

Better is possible

 

Zašto baš Ad Hoc Software?

Postoji nauka, ali i veština kada govorimo o razvoju online poslovanja, koja se stiče dugogodišnjim radom i iskustvom. Upravo nas je to i dovelo na nivo da u poslu kombinujemo sofisticirani dizajn & pažljivo osmišljavanje i sprovođenje softverskih i prodajnih strategija, koji su orijentisani ka konverzijama. Cilj je da vama, samim tim i vašim klijentima, pružimo posebno iskustvo.

„Zajedno sa vama postajemo jedan tim, usredsređen na rešavanje vaših problema, razvijanju strategija i realizovanju nekih novih ideja koji će pospešiti vaše poslovanje!“