Razvoj aplikacija
Web i desktop aplikacije

Šta predstavlja razvoj aplikacija?

Razvoj aplikacija je proces kreiranja računarskog programa, ili seta programa, za izvođenje raznih zadataka koji su postavljeni pred Vas

 

Razrada ideje

Kada gotovi programi ne mogu da ispune vaše poslovne zahteve, najbolja opcija je da razvijete „prilagođenu“ (custom) aplikaciju. Ovo možete uraditi sopstvenim snagama ili angažovati programersku kuću da uradi to za vas. 

Razvoj aplikacija

Od kalkulacije mesečnih troškova, do izveštaja generisanih iz prodaje, aplikacije pomažu poslovnim subjektima da automatizuju procese i povećaju efikasnost. To je, bez dalje rasprave, cilj našeg i vašeg rada.

Softver po meri

Usredsredili smo se na ponudu razvoj aplikacija po vašoj meri i specifikaciji. U sklopu naših usluga je razvoj standardnih aplikacija za desktop računare, aplikacije za mobilne uređaje i web aplikacije. 

Aplikacije skrojene za vaše poslovne zahteve

 Čist kod, brzo učitavanje i lakoća korišćenja su obaveza svakog projekta
Odoo • A picture with a caption                  

Automatizujte proces i povećajte efikasnost 
Svaki proces razvoja aplikacije sledi iste korake: prikupljanje zahteva, dizajn prototipa, testiranje, implementacija i integracija 

Web aplikacije

Web aplikacije su aplikacije koje se nalaze i izvršavaju na serveru, a pristupa im se sa bilo kojeg uređaja i operativnog sistema koji ima instaliran Internet pregledač: Windows, MacOS, Linus, Unix, Android, iOS itd.

Desktop aplikacije

Koristeći napredne razvojne alate i tehnogije moguć je razvoj samostalnih desktop aplikacija, klijent/server mrežnih aplikacija kao i „Cloud Connected“ aplikacija. Naše aplikacije rade na Windows, MacOS i Linux operativnim sistemima.

Tehnologije i alati koje koristimo u razvoju naših rešenja:

Sve tehnologije i alati koje koristimo u razvoju su Open Source, tako da nema skrivenih i/ili dodatnih troškova za kupovinu, odnosno najam licenci.

ŠTA NAS ČINI DOBRIM IZBOROM ZA VAS

Ad Hoc Software u svom radu koristi najnovije tehnologije koje su dokazane i praktične. U zadnjih nekoliko godina posvetili smo se izradi SOFTVERA PO MERI, ali i po razumnoj ceni.

Naš osnovni cilj je da isporučimo softverska rešenja, koja zaista funkcionišu za naše klijente čineći njihov posao lakšim i profitabilnijim!

 

Web aplikacije

Osnovne prednosti web aplikacija su te da se mogu izvršavati na bilo kom uređaju i operativnom sistemu koji u sebi sadrži internet pregledač (Windows, MacOS, Android, iOS), kao i da nakon postavljanja nove verzije aplikacije, od strane programera, ona automatski postaje dostupna korisnicima, bez potrebe za dodatnom instalacijom na uređaj. 

Desktop aplikacije

Iako su u poslednjih nekoliko godina Cloud Computing tehnologije značajno promenile način razmišljanja u poslovnoj primeni softvera, nisu umanjile značaj i upotrebljivost Desktop aplikacija. Osnovne prednosti su visoke performanse, sigurnost, direktno korišćenje resursa operativnog sistema i hardware-a i mogućnost rada bez mrežnog pristupa.

Potrebna vam je aplikacija po meri?

Prijavite se odmah i zajedno ćemo napraviti detaljnu specifikaciju projekta.