Razvoj aplikacija
Web, Android, iOS, Windows aplikacije & razvoj baze podataka

Šta predstavlja razvoj aplikacija?

Razvoj aplikacija je proces kreiranja računarskog programa, ili seta programa, za izvođenje raznih zadataka koje zahtevaju klijenti

 

Razvoj aplikacija

Od kalkulacije mesečnih troškova, do izveštaja generisanih iz prodaje, aplikacije pomažu poslovnim subjektima da automatizuju procese i povećaju efikasnost. To je, bez dalje rasprave, cilj našeg i vašeg rada.

Razrada ideje

Kada gotovi programi ne mogu da ispune vaše poslovne zahteve, najbolja opcija je da razvijete „prilagođenu“ (custom) aplikaciju. Ovo možete uraditi sopstvenim snagama ili angažovati programersku kuću da uradi to za vas. 

Softver po meri

Usredsredili smo se na ponudu razvoj aplikacija po vašoj meri i specifikaciji. U sklopu naših usluga je razvoj standardnih aplikacija za desktop računare, aplikacije za mobilne uređaje i web aplikacije. 

Aplikacije skrojene za vaše poslovne zahteve

 Čist kod, brzo učitavanje i lakoća korišćenja su obaveza svakog projekta unutar razvoja
Odoo • A picture with a caption                  

Automatizujte proces i povećajte efikasnost 
Svaki proces razvoja aplikacije sledi iste korake: prikupljanje zahteva, dizajn prototipa, testiranje, implementacija i integracija 

Web aplikacije

Web aplikacije se mogu izvršavati na bilo kom uređaju i operativnom sistemu koji u sebi sadrži internet pregledač (Windows, MacOS, Android, iOS).

Windows aplikacije

Koristeći napredne razvojne alate i tehnogije moguć je razvoj samostalnih desktop aplikacija, klijent/server mrežnih aplikacija kao i „Cloud Connected“ aplikacija.

Android & iOS aplikacije

Mobilne Android i iOS aplikacije se, za razliku od web aplikacija, razvijaju isključivo za Android, odnosno iOS platformu, preuzimaju se i instaliraju na uređaj na kojem se izvršavaju.

Razvoj baza podataka

Baze podataka nam omogućavaju da relativno lako sortiramo podatke, izvodimo kalkulacije, kreiramo izveštaje i delimo podatke sa našim kolegama.

Tehnologije i alati koje koristimo u razvoju naših rešenja:

Visual Studio, SQL Server, My SQL, jQuery, Bootstrap, Microsoft Asp.net, Microsoft.NET, SQLite, WordPress, WooCommerce, nopCommerce, Adobe Photoshop

ŠTA NAS ČINI DOBRIM IZBOROM ZA VAS

Ad Hoc Software u svom radu koristi najnovije tehnologije koje su dokazane i praktične. U zadnjih nekoliko godina posvetili smo se izradi SOFTVERA PO MERI, ali i po razumnoj ceni.

Naš osnovni cilj je da isporučimo softverska rešenja, koja zaista funkcionišu za naše klijente čineći njihov posao lakšim i profitabilnijim!

 

Web aplikacije

Osnovne prednosti web aplikacija su te da se mogu izvršavati na bilo kom uređaju i operativnom sistemu koji u sebi sadrži internet pregledač (Windows, MacOS, Android, iOS), kao i da nakon postavljanja nove verzije aplikacije, od strane programera, ona automatski postaje dostupna korisnicima, bez potrebe za dodatnom instalacijom na uređaj. 


Android & iOS aplikacije

Mobilne Android i iOS aplikacije se za razliku od web aplikacija razvijaju isključivo za Android, odnosno iOS platformu, preuzimaju se i instaliraju na uređaj na kojem se izvršavajuOsnovne prednosti Android i iOS aplikacija u odnosu na web aplikacije su brže izvršavanje, sigurnije za upotrebu, veći set funkcionalnosti, mogu da rade offline (bez mrežnog pristupa). 

 

Windows aplikacije

Iako su u poslednjih nekoliko godina Cloud Computing tehnologije značajno promenile način razmišljanja u poslovnoj primeni softvera, nisu umanjile značaj i upotrebljivost Windows Desktop aplikacija. Osnovne prednosti su visoke performanse, sigurnost, direktno korišćenje resursa operativnog sistema i hardware-a i mogućnost rada bez mrežnog pristupa.

Razvoj baza podataka

Svaka poslovna aplikacija, bez obzira na arhitekturu, koristi bazu za skladištenje podataka. Baze podataka predstavljaju „aplikacije“ dizajnirane da efikasno prikupljaju, organizuju i upravljaju podacima. Baze podataka nam omogućavaju da relativno lako sortiramo podatke, izvodimo kalkulacije, kreiramo izveštaje i delimo podatke sa kolegama. 


Potrebna vam je aplikacija po meri?

Prijavite se odmah i zajedno ćemo napraviti detaljnu specifikaciju projekta, tako da sam razvoj protekne glatko.