Pisanje tekstova za web 
Sadržaj koji priča i prodaje za Vas

Cilj je da pričom oživimo vaš
brend/proizvod/uslugu

Vaša ponuda mora da komunicira sa potencijalnim klijentom, on mora da je oseti kroz reči koje pričaju vašu priču.

 

Content strategija

Bilo da se radi o opisu proizvoda ili članku, reči koje odaberete su važne, kao i način na koji odlučite da koristite reči u samoj strategiji sadržaja, da biste publiku informisali i angažovali. Pomoći ćemo vam da uspostavite odgovarajući ton za sadržaj, koji mora da bude jedinstven, pamtljiv i "prenosiv".                  

Poverenje

Ako prikupite sve činjenice o proizvodu, kompaniji i usluzi, možete ih pretvoriti u ubedljiv razlog za kupovinu, ali sa dobro odabranom i ispričanom pričom. Važno je da se kroz sadržaj na web-u povezujete sa ljudima i njihovim potrebama i problemima. Na taj način gradite poverenje koje je ključno za vaše poslovanje.

Pisanje za web

Web sajtovi, društvene mreže, blogovi, online katalozi i portali, kao vid komunikacije, podižu koncept marketinga na jedan novi nivo i omogućavaju ono što tradicionalnom marketingu nikada nije pošlo za rukom – povezanost sa krajnjim kupcem, što na kraju rezultira boljim poslovanjem.


Kreiranje sadržaja/slogana, distribucija i promocija

Copywriting predstavlja veštinu koja u poslovnom svetu čini velike stvari: privlači, promoviše, podstiče i prodaje.
Odoo • A picture with a caption                  

Prođite kroz našu listu usluga pisanja tekstova za web  
  

Tekstovi za web sajt

Cilj je da sadržaj web stranica posetiocima pruži celovitu i jasnu sliku o vama i vašem konceptu poslovanja.

Blog postovi

Blog postovi su najefiksaniji tip sadržaja u Internet marketingu. Cilj je što bolja pozicija na pretraživačima i angažovanje publike.

Članci 

Članak prevazilazi stil i pristup običnog blog posta. To je kvalitetna i originalan sadržaj, fokusiran na probleme i potrebe vaše ciljne grupe.

Promotivni tekstovi za društvene mreže 

Pažljivim kreiranjem sadržaja na društvenim mrežama možete da proširite opseg delovanja i dodatno da angažujete vaše pratioce.

Opis proizvoda

Na stranicama e-prodavnice morate uvrstiti opis proizvoda, koji će potencijalnom kupcu biti izvor podataka, neophodnih za kupovinu. 

Katalozi

Copy kataloga mora da prenese određenu poruku čitaocu i da pojača efekat slike, kako bi ga podstakao na kupovinu.

Zašto su tekstovi na Internetu toliko važni?

Tržište je shvatilo da je kupac, i odnos sa njim, ključni deo online marketinga. Danas će potrošač sam da odradi sveobuhvatno istraživanje i pažljivo prođe kroz sajtove koji nude ono što mu je potrebno. 

Tada na scenu stupa tzv. Content writing & Copywriting - veština pisanja promotivnih tekstova i slogana.

ŠTA NAS ČINI DOBRIM IZBOROM ZA VAS

Mi brinemo o kvalitetu našeg rada, što se ogleda u tekstovima koje pišemo za vas. Svestrani smo, brzi u prikupljanju činjenica, sa vrlo malo "ega" na ramenima i imamo dosta iskustva. Volimo izazove, što je za ovaj posao veliki plus, jer je svaki novi projekat ozbiljan proces, ali i novi izazov u našem radu.

 

Content writing

Korisnici Interneta pisanu formu iščitavaju na potpuno drugačiji način, u odnosu na klasičnu literaturu. Na web-u se tekstovi skeniraju i u većini slučajeva pročita se 20% od napisanog sadržaja. Da li će neko pročitati vaš tekst na web-u u celosti, zavisi od toga koliko je on koristan i zanimljiv, a web pisac ili content writer je taj koji ume i zna kako da se obrati vašoj publici.

Copywriting

Copywriting je pisanje koje promoviše koncept, firmu, mišljenje ili pojedinaca, a odnosi na tekst koji je promotivne prirode. Stvoren je za prikazivanje u bilo kom mediju. Međuitim, pisanje je samo deo priče, sve ostalo je istraživanje, analiza i upoznavanje krajnih korisnika i njihovih potreba. Upravo u tome leži snaga copywritinga i nešeg pristupa.


Potrebne su vam usluge pisanja tekstova za web?

Prijavite se odmah i zajedno ćemo napraviti detaljnu specifikaciju projekta i ozbiljno pristupiti samom pisanju.