SEO
Search Engine Optimisation 

Optimizacija web sajta / Internet prodavnice

Kako do savršeno optimizovane web stranice?

Ako želite da budete ispred konkurencije, morate se okrenuti online promociji i alatima koji će Vam pomoći da se izdvojite

 

Istraživanje ključnih reči

Bilo da se radi o opisu proizvoda ili članku, reči koje odaberete su važne, kao i način na koji odlučite da koristite reči u samoj strategiji sadržaja, da biste publiku informisali i angažovali. Pomoći ćemo vam da uspostavite odgovarajući ton za sadržaj, koji mora da bude jedinstven, pamtljiv i "prenosiv".                  

Sadržaj

Ako prikupite sve činjenice o proizvodu, kompaniji i usluzi, možete ih pretvoriti u ubedljiv razlog za kupovinu, ali sa dobro odabranom i ispričanom pričom. Važno je da se kroz sadržaj na web-u povezujete sa ljudima i njihovim potrebama i problemima. Na taj način gradite poverenje koje je ključno za vaše poslovanje.

Promocija

Web sajtovi, društvene mreže, blogovi, online katalozi i portali, kao vid komunikacije, podižu koncept marketinga na jedan novi nivo i omogućavaju ono što tradicionalnom marketingu nikada nije pošlo za rukom – povezanost sa krajnjim kupcem, što na kraju rezultira boljim poslovanjem.


Performase web sajta

Uz nove Google-ove SEO standarde, uključujući i mobile-first indeks, postalo je neizbežno da poboljšate brzinu učitavanja vašeg web sajta, kako biste optimizovali njegovo pozicioniranje.

Odoo • A picture with a caption                  

Šta se podrazumeva pod performasama web sajta? 
  

Brzina web sajta
Ako mala brzina učitavanja stranice odvrati publiku, dizajn i sadržaj web stranice neće biti od velikog značaja za vas.

Ažuriranje web sajta

WordPress neprekidno ažurira svoj sistem i na taj način zatvara sigurnosne propuste koji se nalaze u starijim verzijama.

Optimizacija slika

Različite vrste sadržaja i funkcija mogu usporiti vaš web sajt. Međutim, malo elemenata ima tako veliki uticaj kao slike.

Keširanje web sajta 

Ako performanse vašeg sajta nisu zadovoljavajuće, možete ih poboljšati konfigurisanjem keširanja na strani servera.

CDN

Ukoliko ste u posedu web sajta koji prerastao postojeće sisteme i sa velikim protokom saobraćaja CDN će vam biti neophodan.

Premijum WP hosting

Brzo učutivanje stranica čini vaše posetioce i Google veoma srećnim, a uz premijum WordPress hosting je to zagarantovano.

Zašto su i tekstovi na Internetu toliko važni?

Tržište je shvatilo da je kupac, i odnos sa njim, ključni deo online marketinga. Danas će potrošač sam da odradi sveobuhvatno istraživanje i pažljivo prođe kroz sajtove koji nude ono što mu je potrebno. 

Tada na scenu stupa tzv. Content writing & Copywriting - veština pisanja promotivnih tekstova i slogana.

ŠTA NAS ČINI DOBRIM IZBOROM ZA VAS

Mi brinemo o kvalitetu našeg rada, što se ogleda u tekstovima koje pišemo za vas. Svestrani smo, brzi u prikupljanju činjenica, sa vrlo malo "ega" na ramenima i imamo dosta iskustva. Volimo izazove, što je za ovaj posao veliki plus, jer je svaki novi projekat ozbiljan proces, ali i novi izazov u našem radu.

Osim već pomenutih usluga, nudimo Vam i usluge:

 

Content writing

Korisnici Interneta pisanu formu iščitavaju na potpuno drugačiji način, u odnosu na klasičnu literaturu. Na web-u se tekstovi skeniraju i u većini slučajeva pročita se 20% od napisanog sadržaja. Da li će neko pročitati vaš tekst na web-u u celosti, zavisi od toga koliko je on koristan i zanimljiv, a web pisac ili content writer je taj koji ume i zna kako da se obrati vašoj publici.

Copywriting

Copywriting je pisanje koje promoviše koncept, firmu, mišljenje ili pojedinaca, a odnosi na tekst koji je promotivne prirode. Stvoren je za prikazivanje u bilo kom mediju. Međuitim, pisanje je samo deo priče, sve ostalo je istraživanje, analiza i upoznavanje krajnih korisnika i njihovih potreba. Upravo u tome leži snaga copywritinga i nešeg pristupa.


Želite da unapredite i poboljšate Rank web sajta/Internet prodavnice?

Prijavite se odmah i zajedno ćemo napraviti detaljnu specifikaciju projekta i ozbiljno pristupiti samom projektu.