Web sajt

Dobre ideje pokreću poslovni svet

 

Mesto gde se gradi poverenje

Pomoći ćemo vam da se predstavite na najbolji mogući način, sa odličnim performansama na web-u, da ubrzate poslovni proces i steknete poverenje što većeg broja klijenata

Internet je mesto za bizinis

Online prisustvo je od izuzetne važnosti. Web sajt može da bude centar vašeg poslovanja – mesto gde kupci mogu da dobiju jasnu sliku o vama i vašoj kompaniji. Cilj je privući njihovu pažnju i steći poverenje.

Web prezentacija

Sve vaše naknadne marketinške aktivnosti – promocija na društvenim mrežama, online oglašavnje, email marketing i sl, dovešće vaše potencijalne klijente na web sajt, gde će se upoznati sa vama, vašim brendom i ponudom.

SEO

Internet je otvorio vrata novom konceptu marketinga, koji ne iziskuje velike troškove (Low Cost Marketing). Na ovaj način, uz pomoć web sajta i koristeći ne tako skupe marketinške tehnike, možete da privučete veći broj klijenata.

Prvi utisak je veoma važan

Izrada web sajta ne mora da iziskuje velike troškove, izaberite jedan među hiljadu modernih template-a za vaš web sajt, a mi ćemo ga prilagoditi vašem poslovanju, a za sve one koji žele da razviju sajt po svojoj meri, tu je i custom rešenje


Odoo • A picture with a caption

Sve opcije na jednom mestu  

Upravljamo svim aspektima web sajta, shodno vašim potrebama:

Hosting

Usluge premijum WordPress hostinga - Hosting po meri vašeg websajta ili internet prodavnice.

Mobile friendly

Moderan izgled na svim mobilnim uređajima.

SEO

SEO tehnike koje će vam pomoći da se što bolje pozicionirate na Google-u.

SSL sertifikat

Sigurna komunikacija sa vašim posetiocima/kljentima.

Integracija

Povezivanje web sajta sa društvenim mrežama, Kupindom i dr.

Analitika

Praćenje poseta u realnom vremenu i izveštavanje, s ciljem da se dođe do prave poslovne strategije.

50,000+ WP tema, 500+ različitih projekata... ako imate ideju, mi ćemo je sprovesti u delo.

Verujte nam, volimo izazove, rešavamo probleme i zajedno tražimo nove mogućnosti za rast i napredak.

ŠTA NAS ČINI DOBRIM IZBOROM ZA VAS

Predstavite nam svoje ideje, a mi ćemo se prilagoditi i učiniti vaše ideje stvarnim.  Nije važno čime se bavite, ni koliko dugo se time bavite. Želite li imati web sajt i pospešiti svoje poslovanje, pokušajte sa nama. Sa nama dobijate ceo paket, adekvatna rešenja, pouzdan web hosting, kvalitetnu web prezentaciju, sigurnost i odličan SEO. I to nije sve, naš tim za podršku je uvek tu za vas.

Kreiranje web sajt ide u određenim koracimo i tempom koji vama odgovara.  Sve što treba je da nas pozovete i odatle možemo da krenemo.

Dodatne usluge koje nudimo našim klijentima:


Company team

Profesinalne slike sa Stock-a

Mogućnost korišćenja grafičkih resursa : ✓ Vektori      ✓ Stock fotografije ✓ PSD ✓ Ikone ✓ Sve što vam treba za vaš projekat.

Company team

Fotografisanje proizvoda

Profesionalno fotografisanje i obrada slika za potrebe online prodaje i marketinga: katalog, brošura, web sajt i sl.

Company team

Video produkcija

Sjajan alat za online promociju: snimanje proizvoda/usluga, korporativnih i edukativnih videa (predstavljanje kompanija), Promotivni video izrađuje se za vaše potrebe i prema vašim željama.

Company team

Facebook i Google oglašavanje

Analiza, strategija i vođenje kompletne online kampanje. Putem specijalizovanih web sajtova i pretraživača možete da ciljate one koji stvarno žele vašu uslugu.

Upravljajte svojim poslovanjem i online putem

Bez obzira na to čime se bavite, pružamo vam mogućnost da upravljate svojim web sajtom i poslovanjem na jednom mestu - kompletan web sajt i project menadžment. WordPress, Odoo  i prilagođena rešenja

90% vaših potencijalnih klijenata je na Internetu svaki dan

Predstavite se modernom web prezentacijom, ažurirajte sajt svežim sadržajem, pokrenite lični ili kompanijski blog, povećajte posećenost web sajta, pokrenite Internet prodavnicu i još mnogo toga.

 

SEO & oglašavanje - put ka dobroj poziciji i boljoj prodaji

Ukoliko želite da ubrzate pozicioniranje na pretraživačima, onda Facebook & Google Ads postaju nezaobilazni elementi u razvoju vašeg poslovanja, a web sajt zauzima centralno mesto vaših promotivnih aktivnosti.

Internet je mesto za biznis

Krenite već danas, kontaktirajte nas. Radićemo sa vama na svim aspektima razvoja i pružati adekvatnu korisničku i tehničku podršku.