WooCommerce

Open Source eCommerce Software

 

 WooCommerce - Budućnost Internet prodaje

WooCommerce je univerzalna eCommerce platforma koja odgovara potrebama malih i velikih preduzeća širom sveta, bilo da je u pitanju roba ili digitalne usluge. WooCommerce je dobro struktuirano rešenje, koje na najbolji mogući način kombinuje karakteristike otvorenog koda i komercijalnog softvera.

Platforma ima sve što je potrebno da biste započeli i razvili svoju Internet prodavnicu.


Oko 4.000.000 sajtova već koristi WooCommerce 

Pokreni prodaju. Budi u trendu
Pravo rešenje za Internet prodavnicu. Poseduje sve što je potrebno za Online prodaju. Lako se koristi i pogodan je za kako za početnike, tako i za iskusnije korisnike. 

WooCommerce

Mobile friendly

WooCommerce se prilagođava svim mobilnim uređajima, sa upečatljivim, modernim i grafički prijatnim prikazom web stranica.

Multi-Store

Podrška za više prodavnica omogućava vam upravljanje sa dve i više Internet prodavnica, sa različitim URL-ovima.

Checkout

WooCommerce nudi razne opcije za naplatu: odjavljivanje na jednoj stranici, kupovinu kao "gost", dodavanje atributa za naplatu i sl.

Marketing

WooCommerce nudi mnoštvo marketinških alata za automatizaciju (popusti, poklon bonovi, rejting proizvoda i sl.).

Platfroma koja će da podrži vaš plan Internet prodaje


Korisničko iskustvo

WooCommerce je univerzalna eCommerce platforma koja odgovara potrebama malih, brzorastućih i velikih preduzeća. Dobro struktuirane stranice proizvoda zadovoljiće očekivanja vaših klijenata.

Sigurnost

WooCommerce je stabilno rešenje za izradu internet prodavnice, zasnovano na OpenSource tehnologijama. Lako se koristi, poseduje sve što je potrebno za početak prodaje putem Interneta.

Multi-Vendor podrška

Multi-vendor podrška vam omogućava da prodajete online, bez zaliha i obrade porudžbina - a ovo se popularno naziva dropshipping.

Pokrenite WooCommerce Internet prodavnicu

Za prodavce ovo je odličan način da svoje proizvode ponude većem broju potencijalnih kupaca, na moderan i efikasan način uz, ne tako velike troškove!